Autorisatie 2

  

Terug naar het overzicht...

                     Project Seeligkwartier/Gasthuisvelden

Voor de website: klik hier...

In de laatste maanden van 2020 zijn er vier themabijeenkomsten, waarin we met elkaar praten over onderwerpen die eerder door allerlei betrokkenen zijn benoemd als waardevol, bij het maken van de plannen voor het park.


De avonden van de themabijeenkomsten in de Teruggave zijn:


Dinsdag 22 September: Plek voor iedereen. Het Seeligkwartier wordt ‘terug gegeven’ aan de stad. Het wordt dus voor iedereen en iedereen mag erover meedenken. Maar wie is eigenlijk ‘iedereen’?


Woensdag 14 oktober: Seeligkwartier verbonden. Van publiek geheim naar een nieuw stuk stad. Hoe zorgen we dat het Seeligkwartier straks verbonden wordt met de omliggende wijken en langere lijnen door de stad?


Donderdag 12 november: Leven in/met de natuur. Een groene plek, vlakbij de binnenstad. Zowel het park als de woningen bieden kansen om de natuur te omarmen en versterken. Welke rol speelt de natuur straks in het gebied?


Woensdag 9 december: Ruimte voor experiment. Het Seeligkwartier wordt op een vernieuwende manier ontwikkeld. Welke ruimte biedt dit voor experiment in de voorbereiding en in het resultaat?